Hvad er RIV?

RIV har igennem tiden stået for “Ringe I Vandet”. Bestyrelsen har valgt at ændre dette til:

  • R – Relationsopbyggende
  • I – Inspirerende
  • V – Vidensdeling

RIV Region Hovedstaden havde sin start i 1999, hvorefter ringene har bredt sig.

Bestyrelsen arbejder på at opretholde og udvikle læring i det netværk, der er i de lokale grupper. RIV har fokus på at tilpasse individuelle undervisningsbehov, som varetages af vores gruppeledere/kontaktpersoner, der i samarbejde med medlemmerne planlægger og afholder 1-4 møder årligt.

Mangler du efteruddannelse i dit lokale miljø, så se under GRUPPER, find det lokalområde, du er ansat i, og kontakt gruppelederen. Det eneste, der kræves er at den praktiserende læge, du er ansat ved, betaler kontingentet til PLO.
Kontingentet fastsættes af PLO-Hovedstaden som også opkræver dette i almen praksis. Ansatte ved Speciallæger er velkomne, speciallægen skal tilmeldes hos PLO-Hovedstaden. Markus Hahn  Tlf. 3544 1083.

Gruppelederne/kontaktpersonerne for de lokale grupper inviteres årligt til en fælles faglig dag med læring, networking og erfaringsudveksling.
Al praksispersonale i Region Hovedstaden inviteres desuden til RIV-Årsmøde incl. generalforsamling, med “året der gik”, valg til bestyrelsen og med relevante faglige oplæg ved spændende undervisere, som RIV-Bestyrelsen arrangerer.


RIV har været på Facebook siden 2015 som RIV-Regh. Tilmeld dig her.
Alle invitationer annonceres her på hjemmesiden og på Facebook.
Nyhedsbrevet, der udsendes 2 gange årligt, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til: gitte@riv-regh.dk

Føler du dig inspireret af ovenstående, så henvend dig til RIV-Bestyrelsen – >  her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bestyrelsens Vegne
Jane Giessing
Formand