Hvad er RIV?

RIV har igennem tiden stået for “Ringe I Vandet”. Bestyrelsen har valgt at ændre dette til:

  • R – Relationsopbyggende
  • I – Inspirerende
  • V – Vidensdeling

RIV i Danmark og Region Hovedstaden havde sin start i 1999, hvorefter ringene har bredt sig.

Nye lokale grupper opstår stadig. Bestyrelsen arbejder for at opretholde og udvikle læring i det netværk, som opstår i de lokale grupper. RIV har fokus på at tilpasse individuelle undervisningsbehov i de lokale grupper, som varetages af vores Gruppeledere/kontaktpersoner, der er ansvarlige for løbende at planlægge og afholde mellem 1-4 møder årligt i tæt samarbejde med gruppemedlemmerne. Mangler du efteruddannelse i dit lokale miljø, så se under GRUPPER, find det lokalområde hvor du er ansat og kontakt gruppelederen. Det eneste der kræves er, at den Praktiserende Læge/ du er ansat ved betaler kontingentet.
Kontingentet fastsættes af PLO-Hovedstaden som også opkræver dette i almen praksis. Ansatte ved Speciallæger er velkomne, speciallægen skal tilmeldes hos PLO-Hovedstaden. Markus Hahn  Tlf. 3544 1082 . 

Gruppelederne/kontaktpersonerne for de lokale grupper inviteres årligt til en fælles faglig dag med læring, networking og erfaringsudveksling.
Al praksispersonale i Region Hovedstaden inviteres desuden til RIV-Årsmøde incl. generalforsamling, med “året der gik”, valg til bestyrelsen og med relevante faglige oplæg ved spændende undervisere som RIV-Bestyrelsen arrangerer.
RIV har været på Facebook siden 2015 som RIV-RegH. Tilmeld dig her.
Alle invitationer annonceres her på hjemmesiden og på Facebook.
Nyhedsbrevet der udsendes ca. 2-4 gange årligt, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til: nina@riv-regh.dk

Føler du dig inspireret af ovenstående, så henvend dig til RIV-Bestyrelsen – >  her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bestyrelsens Vegne
Jane Giessing
Formand

OBS! Årsmøde 2021 flyttet

Årsmødet er rykket til 27. august 2021

På grund af, CORONA restriktioner og bekymring for, at vi kun kan holde dagens program for halvdelen af, hvad vi plejer at være, har vi besluttet at udsætte vores årsmøde. 

Begge undervisere kan den 27.august og ZOO har plads til os.

Hold øje her på hjemmesiden og på Facebook.